Afslankmassage

Afslankmassage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid strakker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen,armen en buik.

Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Met deze massage val je niet af, maar je verliest gegarandeerd centimeters in omvang. Er is een mogelijkheid om foto’s voor en na te maken.Afslankmassage kun je zien als een alternatief voor de bekende liposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, een positieve bijwerking is dat je je na een afslankbehandeling vaak energieker voelt. Deze zeer stevige massage zal steeds meer als een aangenaam halfuurtje ontspanning gaan aanvoelen.
Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Deze massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert.
De afslankmassage duurt ongeveer 30 minuten.  In de meeste gevallen is na ongeveer 8 massages resultaat merkbaar. Het beste resultaat behaal je wanneer je wanneer je je 2 keer in de week laat masseren, maar ook 1 keer in de week een afslankmassage geeft een goed resultaat. De meeste cliënten merken 1 à 2 kledingmaten te verliezen zonder gewichtsvermindering.
Het is niet nodig een dieet te volgen, wel is een stabiel gewicht een voorwaarde. Iedere sessie eindigt met een meting, zodat meteen duidelijk is hoeveel centimeter je kwijt bent geraakt.