Stoelmassage

TouchPro Europe stoelmassage is de naam van de stoelmassage sequens exclusief gebracht door On Site Massage nederland – TouchPro Europe; opgericht in 1993 door Rob’n Cappel (directeur en senior trainer). Gebaseerd op 1300 jaar van Japanse massagetraditie hebben de diversiteit en de effectiviteit van de TouchPro Europe¬† stoelmassage er mede voor gezorgd dat het de meest gebruikte vorm van stoelmassagetechniek is in Europa.
TouchPro Europe stoelmassage is de meest toegepaste en onderzochte vorm van stoelmassage. De stoelmasseurs aangesloten bij TouchPro Europe voldoen allen aan de kwaliteitseisen die TouchPro Europe aan haar licentiehouders oplegt. Jaarlijks wordt hun kwaliteit getest door middel van speciale trainingen (oefensessies) of een herexamen. Zo is  een ieder die de stoelmassage wenst te ontvangen verzekerd van een goede professioneel uitgevoerde massage.
De intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!
Stoelmassage bevordert de circulatie, zodat het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Zonder goede circulatie lopen we een grotere kans op ziekte en met goede circulatie hebben we een grotere kans op spoedig herstel van verwonding of ziekte. Een wekelijkse behandeling herstelt als het ware de communicatie tussen lichaam en geest en zorgt ervoor dat men zijn normale gevoelens weer gaat waarnemen. Het zorgt ervoor dat het onderbewuste weer bewust kan worden en dat men weer reageert op de waarschuwingssignalen voordat ze zich ontwikkelen tot klinische symptomen.
Stoelmassage is een makkelijke keuze omdat:

– Stoelmassage over de kleding heen wordt gegeven.
– Je je zittend vaak comfortabeler voelt dan liggend.
– Je direct weer kan overgaan tot de orde van de dag.
– Medewerkers het als een positieve en gezonde investering ervaren.