Wie ben ik

Ik ben Annet van Huijkelom-Frankena en mijn passie is masseren. Al vanaf ik me kan herinneren masseer ik met veel liefde en plezier mensen in mijn omgeving. Op een gegeven moment vroeg ik me af waarom ik van masseren niet mijn beroep zou maken, juist omdat ik het zo ontzettend graag doe. Ik heb toen de opleiding voor sportmasseur gevolgd en ik voelde me daar helemaal op mijn plek. Vanaf dat moment wilde ik zoveel mogelijk massagecursussen gaan volgen, maar ook zoveel mogelijk masseren. Ik volg regelmatig cursussen om weer iets nieuws te leren en om van mijn medemasseurs te leren. Ik ben elke dag nog blij met de keus die ik heb gemaakt om van mijn hobby mijn beroep te maken.
Naast masseur ben ik ook nog lifecoach. Coaching gaat mij op een zeer natuurlijke manier af en ik merk dat mensen het prettig vinden om met mij te praten. Ik (ver)oordeel niet en ben oprecht geïnteresseerd in mensen en in hun verhaal. Meer over mij als coach kun je vinden op mijn andere website www.lifecoaching4u.nl.
Voor mij is alles op zijn plek gevallen. Ik krijg veel energie van de combinatie van gezin, werk, massage en coaching, ik geniet ontzettend van alle mooie dingen die op mijn pad komen.